Verhuur & evenementen - Cobra Museum voor Moderne Kunst

Verhuur & evenementen

Welkom in het Cobra Museum!

Op het gebied van evenementen en bijeenkomsten zijn er veel mogelijkheden in het Cobra Museum, ook als het museum (niet) geopend is!

Een productpresentatie op zaal, een receptie tussen de schilderijen, een vergadering of presentatie met inspirerende rondleiding, een besloten bijeenkomst of een diner met onze prachtige kunstobjecten als decor. Ook voor evenementen is het Cobra Museum een inspirerende plek!

Het gebouw, ontworpen door architect Wim Quist, is modern met veel natuurlijk licht, grote ramen, open ruimtes en een beeldentuin ontworpen door Shinkichi Tajiri.
Het Cobra Museum ligt In het hart van Amstelveen, vlakbij de ring, pal naast winkelcentrum Stadshart Amstelveen en om de hoek van de Schouwburg.

Mogelijkheden
De Voordrachtzaal en de Boekerij zijn op alle dagen van de week beschikbaar voor besloten evenementen. Alle avonden van de week is het Museumcafé te huur. Op maandag en elke dag vanaf 17:00 kun je je evenement exclusief in het museum houden terwijl er niemand anders aanwezig is. In sommige gevallen is het mogelijk het hele museum voor één of meer dagen af te huren. Neem contact met ons op, we vertellen je er graag over.

Bekijk hier onze zalen

Bereikbaarheid
Het Cobra Museum is uitstekend bereikbaar en parkeren is geen probleem. Het gebouw ligt vlak bij afslag S108 van de A9 bij Amsterdam en de auto kun je zeer gemakkelijk kwijt in een van de twee garages vlak naast ons gebouw met in totaal 1500 parkeerplaatsen. Uitrijkaarten zijn beschikbaar om aan je gasten mee te geven.

Het Cobra Museum ligt direct aan busstation Amstelveen, de bus brengt je vanaf Amsterdam rechtstreeks naar het Stadshart Amstelveen. Het Amsterdamse Bos is om de hoek, via een prachtig bosrijk fietspad ben je met de fiets binnen een half uur vanuit Amsterdam bij ons museum.

Catering
Als een van de weinige musea in Nederland hebben wij de catering in eigen beheer. Dat betekent dat we veel ervaring hebben met het verzorgen van eten en drinken bij evenementen en dat alles dat we serveren vers uit eigen keuken komt. We kunnen snel en flexibel werken en aan veel wensen voldoen. Voor diners, feesten en grote bijeenkomsten werken we samen met verschillende externe cateraars die garant staan voor topkwaliteit.  We denken graag met je mee, ook over de catering!

Techniek
We hebben eigen technici in huis die de audio-visuele kant van je bijeenkomst tot in de puntjes verzorgen. Als je wil is er de hele dag iemand aanwezig om bij te springen of stand-by te staan. Als we het niet zelf in huis hebben, dan huren we het voor je in. Er is een goed wifi netwerk aanwezig.

Samenwerking Schouwburg Amstelveen
Op evenement gebied werken we veel samen met de Schouwburg Amstelveen. Is gezelschap te groot voor het Cobra Museum? Kijk dan eens op de site van de Amstelveense Schouwburg of combineer beide locaties! Een plenaire sessie in een van de zalen van de Schouwburg Amstelveen gevolgd door een receptie in het Cobra Museum bijvoorbeeld. Of organiseer een diner voor een klein gezelschap na afloop van uw congres in een van de zalen van de Schouwburg. Voor meer informatie over de Schouwburg Amstelveen klik hier.

Zalen
Bekijk hier onze zalen

Bel of mail ons, we staan je graag te woord!
020 547 5051
zaalverhuur@cobra-museum.nl
Sandbergplein 1 1181 ZX Amstelveen