De verborgen parels van Constant - Cobra Museum voor Moderne Kunst

De verborgen parels van Constant

Zaterdag 18 december

Deel:
V.l.n.r. staand : Karel Appel en Tonie Sluyter. Zittend: Corneille, Nellie Riemens, Constant, Else Alfelt, Shinkichi Tajiri en Jacques Doucet

In het weekend van 18 en 19 december is het nog éénmaal mogelijk om door de spullen en verborgen parels van Constant te struinen. 

Tijdens het opruimen van het huis van iemand die is geboren in 1920 wordt pas duidelijk dat er ooit een tijd is geweest dat spullen werden ontworpen om levenslang mee te gaan. De meeste objecten uit het huis van Constant Nieuwenhuys (Amsterdam, 21 juli 1920 – Utrecht, 1 augustus 2005 ). hebben een nieuw plekje gevonden in het archief van Fondation Constant of zijn op de veiling beland. Er is echter een selectie van de spullen die buiten deze twee categorieën valt. Voor deze spullen zoeken we nog een nieuw huis. Van kwasten, serviesgoed tot een oude platenspeler. 

Of u nu zin heeft om een middagje te neuzen tussen spullen uit vergeten tijden of op zoek bent naar een mooi object met geschiedenis: we nodigen u van harte uit in het weekend van 18 en 19 december in het Cobra Museum. Alle inkomsten gaan naar het Constant 101 project.
Voor toegang tot deze markt gelden de reguliere museumtarieven en nu geldende corona-maatregelen.

Voormalig eigendommen Constant © Fondation Constant