Veelgestelde vragen i.v.m. corona - Cobra Museum voor Moderne Kunst

Veelgestelde vragen i.v.m. corona

Wij zijn open!

Welke tentoonstellingen zijn er nu te zien?
Momenteel kunt u in het Cobra Museum terecht voor Het Andere Verhaal, Korda: Cuba, Che, Glamour, Cobra & Noord-Afrika en Het Einde van de Mensheid als Nieuw Begin.

*Voor de tentoonstelling Het Andere Verhaal geldt een toeslag van € 3,50.

*De audiotour van de tentoonstelling Het Andere Verhaal is gratis.

Wat zijn de openingstijden van het museum?
Het museum is van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur geopend.

Hoe krijg ik toegang tot het museum?
Wij adviseren u om voorafgaand aan uw bezoek een online ticket aan te schaffen en een timeslot te reserveren.

Ik heb een Museumkaart, een ledenpas, VriendenLoterij VIP kaart, een scholierenvoucher of een andere kortingspas of entreeticket. Moet ik ook online ticket reserveren?
We raden u aan om vooraf aan uw bezoek een ticket en tijdslot te reserveren. Neem uw Museumkaart, vrijkaart of ledenpas mee naar het museum!

Kan ik spontaan langskomen en een toegangskaartje aan de kassa kopen?
Dat is mogelijk, maar wij adviseren u om voorafgaand aan uw bezoek een timeslot te reserveren om uw museumbezoek te garanderen.

Kan ik het museum bezoeken als ik verkoudheidsklachten heb?
Helaas niet. In lijn met de landelijke maatregelen vragen we u in dat geval om thuis te blijven. We ontvangen u graag als u weer helemaal beter bent.

Welke hygiënemaatregelen zijn er in het museum genomen?
We zorgen voor extra schoonmaak van contactpunten en aanraakoppervlakken, zoals deurklinken, wc’s, kranen, kluisjes en betaalautomaten. In het museum is op diverse plekken desinfecterende handgel beschikbaar. Daarnaast geld er in het museum een stippenplan; zo kunt u altijd 1,5 meter afstand houden van andere gasten.

Moet ik een mondkapje dragen tijdens mijn bezoek?
Het dragen van een mondkapje is niet langer verplicht.

Voorzieningen in het museum

Is het café van het Cobra Museum open?
Ja, het museumcafé en terras zijn zes dagen in de week open. U kunt niet reserveren voor het café.

Is de museumwinkel open?
De museumwinkel is geopend tijdens de openingstijden van het museum. We vragen u om uw aankopen per pin af te rekenen.

Publieksactiviteiten

Kan ik een rondleiding boeken?
We bieden rondleidingen aan. Deze kunt u boeken via activiteiten@cobra-museum.nl.

Gaan lezingen, workshops en andere publieksactiviteiten door?
Ja, vanzelfsprekend in lijn met de huidige maatregelen tegen het coronavirus. Houd het overzicht van onze activiteiten in de gaten op onze website.

Ik wil een educatieproject boeken. Kan dat?
Jazeker, dat kan! Mail naar activiteiten@cobra-museum.nl om een optie te nemen op een dag en tijd van uw voorkeur. Houd de onderwijspagina in de gaten voor meer informatie.

Heeft u vragen?

Neem contact op voor meer informatie →