Rondleiding - Cobra Museum voor Moderne Kunst

MBO, HBO en WO > Rondleiding

Interactieve rondleiding voor Pabo-opleiding

Onze ervaren museumdocenten geven toelichting op verschillende methodes uit de kunst- en museumeducatie. In het eerste deel van het programma neem de museumdocent de studenten mee door de tentoonstelling. Aan de hand van verschillende voorbeelden en kunstwerken leren studenten hoe je op een inspirerende en waardevolle manier kinderen in contact kan brengen met beeldende kunst en erfgoed. Het tweede deel van het programma is gereserveerd voor het maken van een opdracht.

Praktische informatie
Voor wie: PABO studenten
Tijdsduur: 2 uur
Prijs: € 200,- per 15 leerlingen
(incl. museumentree)

Voor informatie, boekingen en vragen, neem contact op met de afdeling Educatie: activiteiten@cobra-museum.nl 020 5475031

Thematische rondleiding

Voor de culturele en creatieve opleidingen binnen het MBO, HBO en WO mag een bezoek aan het museum natuurlijk niet missen. In het museum komt het geleerde echt tot leven of het kan dienen ter introductie van een nieuw blok/thema.
In overleg met de afdeling educatie kan de insteek of het thema van een rondleiding aangepast worden op datgeen de studenten op dat moment nodig hebben.

Binnen de creatieve sectoren van het MBO is goed kunnen kijken en kennis van kunst en vormgeving een belangrijk gegeven. Onze ervaren museumdocenten kunnen hun rondleiding aanpassen aan een betreffende MBO- sector. Bijvoorbeeld; Fashion Design, Make-up & Hair of Mediavormgeving. Door de, vaak maatschappelijk geëngageerde, wisselende tentoonstellingen, is er altijd wel iets te vinden dat aansluit bij het lesprogramma.

Praktische informatie
Voor wie: MBO, HBO, WO studenten
Tijdsduur: 1 uur
Thema: in overleg
Prijs: € 65,- per 15 leerlingen
(incl. museumentree)


Voor informatie, boekingen en vragen, neem contact op met de afdeling Educatie: activiteiten@cobra-museum.nl 020 5475031