Kom ons team versterken! - Cobra Museum voor Moderne Kunst

Kom ons team versterken!

Publieksmedewerker, bestuursleden en meer

Deel:

Vacatures

Bestuursleden Cobra Museum – één voorzitter en twee leden
Op dit moment zoeken we, in verband het aftreden van de voorzitter en twee bestuursleden volgens het rooster van aftreden, leden met kennis van en ervaring met kunst- en cultuurbeleid, musea, media, fondsenwerving, bedrijfsvoering en/of politiek bestuurlijke omgeving.

Lees alles over deze (onbezoldigde) functie hier

 

Publieksmedewerker (vrijwillig)
Het Cobra Museum voor Moderne Kunst is op zoek naar enthousiaste publieksmedewerkers die onze bezoekers willen voorzien van informatie. Ben jij gastvrij ingesteld en geïnteresseerd in kunst? Dan is deze vacature wellicht wel wat voor jou!

Lees alles over deze vacature hier

 

Creatieve handen gezocht voor het Cobra Atelier (vrijwillig)
Het Cobra Museum voor Moderne Kunst is op zoek naar kunstzinnige vrijwilligers om kinderen te begeleiden bij creatieve opdrachten in Atelier CoBrA. Als begeleider in ons atelier pak je die kijkbeleving op en stimuleer je tot creativiteit. Kinderen ervaren het als bijzonder dat ze in de nabijheid van moderne kunst kunnen tekenen. Ben je enthousiast om met kinderen te werken binnen het museum? Dan zoeken we jou!

Lees alles over deze vacature hier

 

Cafémedewerker Cobra Café
Voor ons café zoeken we ervaren, verantwoordelijke en representatieve cafémedewerkers die ook wilt functioneren in onze keuken m.b.t. het maken van o.a. lunch en gebak.
Ben jij een gastvrije, hardwerkende horeca-topper ? En minimaal 3 diensten per week beschikbaar? Dan ben jij de aanvulling aan ons team die we zoeken!

Lees alles over deze vacature hier