Cobra Pas Amstelveen

Gratis met Cobra Pas Amstelveen 

We willen alle Amstelveners van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen in het museum. Misschien wel voor het eerst of misschien mogen we u opnieuw verwelkomen. 

Speciaal voor de inwoners van Amstelveen is elke woensdag het museum gratis toegankelijk. U kunt voor uw huishouden (2 volwassen, max. 4 kinderen t/m 18 jaar) een Cobra Pas Amstelveen aanvragen.  

U kunt uw Cobra Pas Amstelveen ophalen bij de kassa in het museum* of u ontvangt woensdag 1 februari bij het Amstelveens Nieuwsblad een flyer met een unieke vouchercode waarmee u zelf uw pas kan activeren via onze website. 

Tot ziens in het museum!  

Op vertoon van deze (digitale) pas krijgt u elke woensdag gratis toegang.  

Ontdek op onze website het inspirerende programma van activiteiten en tentoonstellingen. Elke woensdagmiddag is Atelier CoBrA open om creatief aan de slag te gaan. 

*Bij de kassa maakt een medewerker uw pas aan. U hoeft enkel aan te tonen dat u in Amstelveen woont, door uw adres mee te nemen (op correspondentie, bankafschrift, etc.). U kunt bij de kassa kiezen voor een digitale pas of een fysieke pas. Uw (e-)pas is een jaar geldig, niet i.c.m. met andere kortingskaarten of aanbiedingen. U kunt uw (digitale) Cobra Pas Amstelveen kosteloos verlengen.