Gratis atelier CoBrA voor kids in het Cobra Museum

Atelier CoBrA

Iedere woensdag en zondag

Deel:

Zondag van 11.00 – 14.00 uur
Woensdag van 13.00 – 16.00 uur

Let op: Het atelier is alleen toegankelijk voor bezoekers aan het museum. Voor deelname heb je een museumkaartje nodig. Kinderen tot en met 5 jaar bezoeken het museum gratis. Woon je in Amstelveen? Dan kun je op woensdag gratis naar het museum met de Cobra pas Amstelveen

© Cobra Museum

Op zondagen van 11.00 – 14.00 uur en op woensdag van 13.00 tot 16.00 kunnen museumbezoekers creatief aan de slag in Atelier CoBrA. Het atelier hanteert een vrije inloop en er zijn enthousiaste vrijwilligers aanwezig om aan te moedigen.

Maak eerst een rondje langs de inspirerende kunstwerken en ga daarna tekenen, ontdekken en verwonderen zoals de Cobra-kunstenaars. Hier en daar liggen aanwijzingen klaar om nieuwe technieken te oefenen, vaak aansluitend op de huidige tentoonstelling. Ga los in je verbeelding en teken jouw lievelingsdier maar dan als voertuig! Hoe denk jij dat de toekomst eruitziet? Laat je fantasie de vrije loop want daarbinnen zijn de mogelijkheden grenzeloos! Neem je tekening mee naar huis als herinnering aan jouw bezoek of laat het door een medewerker aan de muur prikken zodat het onderdeel wordt van een enorme collage die steeds verder door zal groeien. Het is allemaal aan jou! Atelier CoBrA is tijdelijk verplaatst en bevindt zich nu in de ruimte beneden onder de centrale trap. Meer informatie bij de balie.

Vergeet je niet je eigen spullen, zoals tassen en jassen, in de kluis op te bergen? Je bent van harte uitgenodigd om gebruik te maken van al het materiaal dat in het atelier aanwezig is.

Grote groep of BSO?
Meld je dan van tevoren aan bij activiteiten@cobra-museum.nl en bekijk onze BSO special.