Gratis atelier CoBrA voor kids in het Cobra Museum

Atelier CoBrA

Iedere woensdag en zondag

Deel:

Zondag van 11.00 – 14.00 uur
Woensdag van 13.00 – 16.00 uur

Op maandag 1 april (2e paasdag) is het Atelier CoBrA extra geopend van 11.00 – 14.00.

Let op: Het atelier is alleen toegankelijk voor bezoekers aan het museum. Voor deelname heb je een museumkaartje nodig. Kinderen tot 18 jaar bezoeken het museum gratis. Woon je in Amstelveen? Dan kun je op woensdag gratis naar het museum met de Cobra pas Amstelveen

© Cobra Museum

Op zondagen van 11.00 – 14.00 uur en op woensdag van 13.00 tot 16.00 kunnen museumbezoekers creatief aan de slag in Atelier CoBrA. Het atelier hanteert een vrije inloop en er zijn enthousiaste vrijwilligers aanwezig om aan te moedigen.

Maak eerst een rondje langs de inspirerende kunstwerken en ga daarna tekenen, ontdekken en verwonderen zoals de Cobra-kunstenaars. Hier en daar liggen aanwijzingen klaar om nieuwe technieken te oefenen, vaak aansluitend op de huidige tentoonstelling. Ga los in je verbeelding en teken jouw lievelingsdier maar dan als voertuig! Hoe denk jij dat de toekomst eruitziet? Laat je fantasie de vrije loop want daarbinnen zijn de mogelijkheden grenzeloos! Neem je tekening mee naar huis als herinnering aan jouw bezoek of laat het door een medewerker aan de muur prikken zodat het onderdeel wordt van een enorme collage die steeds verder door zal groeien. Het is allemaal aan jou! Atelier CoBrA bevindt zich op de eerste verdieping. Voor meer informatie kun je terecht bij de receptie.

Vergeet je niet je eigen spullen, zoals tassen en jassen, in de kluis op te bergen? Je bent van harte uitgenodigd om gebruik te maken van al het materiaal dat in het atelier aanwezig is.

BSO?
Het is niet mogelijk het Atelier te reserveren voor een grote groep. Wilt u toch graag komen met uw BSO? Bekijk dan onze BSO special.

Let op! Soms is Cobra Atelier gesloten omdat er een workshop wordt gegeven. Wilt u het zeker weten? Bel dan even voor meer informatie.