Vier jouw verjaardag in Museum Cobra - Museum Cobra

Vier jouw verjaardag in Museum Cobra

Op aanvraag

Deel:

Voor jarige kinderen organiseert Museum Cobra leuke, creatieve feestjes! Tijdens een verjaardagworkshop gaan de kinderen als een echte kunstenaar aan de slag. En natuurlijk wordt er gewerkt in de geest van Cobra: spontaan en experimenteel. Ze mogen knoeien en worden aangemoedigd om buiten de lijntjes te kleuren. 

De jarige en hun vriendjes maken ieder een eigen schilderij met acrylverf op een echt schildersdoek! In het museum worden eerst een aantal Cobra-kunstwerken bekeken en besproken. Daarna gaan de kinderen zelf aan de slag. Als de werkstukken klaar zijn, worden ze nabesproken in de groep. Uiteraard mogen ze na afloop mee naar huis.   

Leeftijd: 6 tot en met 12 jaar
Deelname: maximaal 10 kinderen
Duur workshop: 90 minuten

Wanneer: op zaterdagen van 11.00-12.30 uur of van 14.30-16.00 uur en tijdens schoolvakanties ook op dinsdag, donderdag of vrijdag.

Extra service: om het feestje helemaal compleet te maken bieden wij van 10-11 uur en van 16-17 uur de gelegenheid om in het café een zelf meegenomen verjaardagstaart te nuttigen. Geef bij je reservering aan of je van deze service gebruik wilt maken, dan wordt er in het café speciaal voor jullie een tafel gereserveerd. Eventuele limonade en overige dranken zijn te bestellen in het café.

Kosten: € 200,- (incl. entree, materialen)

Reserveren
Mail naar activiteiten@cobra-museum.nl of bel 020 5475050

Bereikbaarheid ouders
We stellen het op prijs als ouders tijdens de workshop bereikbaar blijven. Zij kunnen de tentoonstellingen bekijken of een bezoek brengen aan ons museumcafé. 
 

Voorwaarden 
De feestjes worden aangeboden op zaterdagen. Uw aanvraag is definitief wanneer we een museumdocent hebben ingepland en na ontvangst van een bevestiging per mail. Bij annulering van een verjaardagworkshop binnen één week voor uw bezoek zijn wij genoodzaakt een standaardbedrag van € 95,- in rekening te brengen. De prijzen staan vast en kunnen niet gecombineerd worden met andere kortingsacties of kortingskaarten zoals Museumkaart of Amstelveenpas.