Vier jouw verjaardag bij het Cobra Museum - Cobra Museum voor Moderne Kunst

Vier jouw verjaardag bij het Cobra Museum

Op aanvraag

Deel:

Voor jarige kinderen organiseert het Cobra Museum leuke, creatieve feestjes! Tijdens een verjaardagsworkshop in het Cobra Museum gaan de kinderen als een echte kunstenaar aan de slag. En natuurlijk wordt er gewerkt in de geest van CoBrA: spontaan en experimenteel. Ze mogen knoeien en worden aangemoedigd om buiten de lijntjes te kleuren.

Vooraf kan de jarige kiezen tussen het maken van een schilderopdracht (met acrylverf op een echt schildersdoek) of een ruimtelijk werkstuk met allerlei spannende materialen. In het museum worden eerst een paar CoBrA-kunstwerken bekeken en besproken. Daarna gaan de kinderen zelf aan de slag. Als de werkstukken klaar zijn, worden ze nabesproken in de groep. Uiteraard mogen de kunstwerken na afloop mee naar huis.

Leeftijd: 6 tot en met 12 jaar.
Deelname: maximaal tien kinderen.
Duur workshop: negentig minuten.
Kosten: € 200,- (incl. entree, materialen en een drankje).
We stellen het op prijs als ouders tijdens de workshop bereikbaar blijven. Zij kunnen tijdens de workshop dan de tentoonstellingen bezoeken of in het Museumcafé verblijven. Ook is het mogelijk om na afloop een verjaardagstaart in het café te bestellen.

Aanvragen?
Neem contact op met Esther via activiteiten@cobra-museum.nl of bel 020 5475050