Schilderen met Museum Cobra op De Buurtcamping - Museum Cobra

Schilderen met Museum Cobra op De Buurtcamping

Zaterdag 27 juli

Deel:

Van 26 tot 28 juli kun je komen kamperen in Kostverloren en verzorgt Museum Cobra een workshop schilderen. 

Datum: zaterdag 27 juli
Tijd: 13.00-15.00 uur
Waar: Kostverlorenhof
Prijs: gratis voor kampeerders
Aanmelden: via deze link

Schilderen met Museum Cobra op De Buurtcamping
Van 26 tot en met 28 juli 2024 wordt het park bij het Kostverlorenhof omgetoverd tot een gezellige Buurtcamping. Stichting De Buurt organiseert drie dagen lang een gemoedelijke camping waar buurtbewoners elkaar beter leren kennen. Op De Buurtcamping geniet je de hele dag van de buitenlucht en is iedereen gelijk. Museum Cobra is op 27 juli aanwezig met een kleurrijke schilderworkshop voor jong en oud. 

Schilderen met Museum Cobra
Laat je inspireren door de beroemde Cobra-kunstenaars zoals Karel Appel en Corneille. Hun motto was: “Niet denken, maar doen!” De kunstenaars van de Cobra-beweging lieten zich leiden door het materiaal waarmee ze werkten, de spontaniteit van kinderen en de onvoorspelbaarheid daarvan. In deze workshop gaan we op dezelfde manier te werk. Het resultaat is altijd een persoonlijk kunstwerk op een A4 canvasdoek! De workshop vindt plaats op zaterdag 27 juli van 13.00-15.00 uur. 

Buurtcamping 
Het veld naast de Bloeiwijzer wordt voor een weekend lang omgetoverd tot tijdelijke camping, voor en door de buurt. Drie dagen lang is het park een gemoedelijke camping, waar buurtbewoners elkaar beter leren kennen. Op De Buurtcamping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk.

Over De Buurt
De Buurtcamping is een initiatief van De Buurt, die buurten versterken door samen met inwoners, ondernemers en organisaties tijdelijke campings te organiseren. Ze werken samen met diverse organisaties die streven naar een fijne buurt waar mensen elkaar groeten, kennen en helpen. Meer informatie over deze activiteit is te vinden op museumcobra.nl. 

Tickets
Koop vanaf nu je kaartje via de ticketshop. Kom langs en beleef een heerlijk weekend vol leuke activiteiten, lekker eten en gezelligheid op de Buurtcamping! Kijk voor meer informatie en de ticketshop op: https://debuurtcamping.nl/campings/buurtcamping-amstelveen-kostverloren/

Wil je komen helpen?
Vind je het leuk om te helpen tijdens dit weekend? Geef je op als vrijwillig(st)er! Dat kan door te mailen naar kostverloren@debuurtcamping.nl