Vacature: Café medewerker - Cobra Museum voor Moderne Kunst

Vacature: Café medewerker

Deel:

Een unieke kans op een baan in een museum voor moderne kunst!

Het Cobra Museum programmeert in haar zalen ongeveer tien exposities met moderne kunst per jaar. Het is een internationaal georiënteerd museum dat Amstelveen op de kaart zet. Wij bieden onze bezoekers een complete en unieke ervaring, waarvan het museumcafé en de museumshop een belangrijk onderdeel zijn. De ruimtes blijken ook bijzonder aantrekkelijk voor allerlei bijeenkomsten en evenementen. Daarom gebruikt het museum het moderne gebouw niet alleen voor het tonen van haar collectie.  

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe café medewerker.

Vacature medewerker Cobra Museum Café & Runner
Voor ons café zoeken we ervaren, verantwoordelijke en representatieve café medewerkers die ook wil functioneren in onze keuken m.b.t. het maken van o.a. lunch en gebak.

Wie zoeken wij als café medewerker?
Je bent een gastvrije, hardwerkende horeca-topper met een hospitality-gen. Je weet al wat gasten nodig hebben voordat ze het hebben gevraagd, je bent netjes, stipt, professioneel en vriendelijk en bent bereid om ’s avonds, in het weekend en tijdens de feestdagen te werken. En je bent minimaal 3 diensten per week beschikbaar. 

Werkzaamheden:

  • Serveren van drankjes en gerechten
  • Bestellingen opnemen en afrekenen 
  • Voorbereiden mise-en-place
  • Schoonmaken van werkplek
  • Het maken van lunch, gebak en andere lekkernijen

Functie/eisen: 

  • MBO+ werk/denkniveau
  • HACCP kennis, of bereid dit te leren
  • Betrouwbaar, houdt overzicht en werkt netjes
  • Sociaal, aanpakker en communicatief vaardig
  • Parttime beschikbaar inclusief weekenden, avonden en feestdagen

Wij bieden:
Naast een inspirerende en culturele omgeving met een leuk en gezellig team bieden wij een gepast loon afhankelijk van je leeftijd. Als café medewerker werk je minimaal 3 dagen per week, het liefst meer. Het hebben van een positieve VOG is nodig, de kosten hiervan krijg je van ons vergoedt. 

Het liefst start je zo snel mogelijk, de arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van 5 maanden met uitzicht op verlenging.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@cobra-museum.nl.

U kunt uw motivatiebrief en curriculum vitae sturen naar bedrijfsleiding@cobra-museum.nl of per post versturen naar: Cobra Museum voor Moderne Kunst te Amstelveen, Sandbergplein 1, 1181ZX Amstelveen, t.a.v. Manor Biran.