Open Ateliers Amstelveen 2023 - Cobra Museum

Open Ateliers Amstelveen 2023

vrijdag 9 jun 2023 t/m zondag 18 jun 2023

Deel:

Deze expositie in het kader van de Open Ateliers Amstelveen toont recent werk van 53 deelnemende kunstenaars die werkzaam zijn in uiteenlopende disciplines, waaronder beeldhouwkunst, schilderkunst, keramiek, glas en fotografie. Het biedt een mooi overzicht van de praktijk van deze makers en laat goed de diversiteit aan technieken, onderwerpen en stijlen zien.  

Atelierroute
Al meer dan dertig jaar wordt Open Ateliers Amstelveen georganiseerd, een tweejaarlijks terugkerende atelierroute waarin professionele Amstelveense kunstenaars hun atelier openstellen voor publiek. Daarnaast zijn er geselecteerde locaties waar kunstenaars gezamenlijk hun werk exposeren. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met het werk van deze kunstenaars en een uniek kijkje te nemen achter de schermen van het kunstenaarschap. 

Op 17 en 18 juni tussen 11.00u en 17.00u zullen de kunstenaarsateliers geopend zijn voor publiek. Leer zo de kunstenaars uit Amstelveen en hun werk beter kennen. Natuurlijk biedt de atelierroute ook de mogelijkheid om kunst direct bij de kunstenaar zelf te kopen.

 

Voor meer informatie over de atelierroute ga naar openateliersamstelveen.nl