Evenementenlocatie - Cobra Museum voor Moderne Kunst

Evenementenlocatie

Ontvang uw gasten tussen de kunstwerken?
Dat kan in het Cobra Museum voor Moderne Kunst!

“Heel erg bedankt dat we gebruik mochten maken van de prachtige locatie. We waarderen het enorm met hoe veel zorg de bijeenkomst is georganiseerd. En dan hebben we het nog niet gehad over het heerlijke eten en de nauwkeurige uitwerking van de anderhalve-meter maatregel.” Gemeente Amstelveen.

Het Cobra Museum, eigentijds en helder, is geschikt voor al uw evenementen. De ruimtes zijn royaal en het daglicht krijgt z’n kans. De steeds weer wisselende exposities zorgen voor kleur, inspiratie en een aangename sfeer. Uw evenement vindt plaats op zaal, tussen de kunst en niet in een geblindeerd zijkamertje. U kunt uw wensen heel eenvoudig houden (enkel de zaalhuur) of ruim invullen met bijzondere culinaire wensen en culturele activiteiten. En u bent welkom voor een diner of vergadering voor tien personen, een congres voor zevenhonderd klanten of een persoonlijke rondleiding door de expositie. Wij hebben geprobeerd aan alles te denken. Dat is vast niet gelukt, maar geeft u ons gerust een uitdaging!

U kunt bij ons de Waterzaal huren, de gehele Museumzaal op de eerste verdieping (een van de grootste in Nederland), de Boardroom, de Voordrachtzaal, het Museumcafé, of alles bij elkaar. Het museum is bijzonder goed bereikbaar aan de A9 vlakbij de Amsterdam Zuidas en Schiphol. Een parkeergarage en een regionaal busstation vindt u naast de deur.

Voor een video impressie van ons museum, klik hier.

Uw programma kunt u uitbreiden met een rondleiding door de tentoonstellingen, een workshop of een lezing. Op verzoek kan een kunsthistoricus een lezing of korte introductie geven. Dat maakt het voor u en uw relaties een onvergetelijk evenement. De Museumwinkel – met onderscheidend design, prachtige kunstboeken en bijzonder gelabelde wijnen – voorkomt dat u en uw gasten met lege handen naar huis moeten. De winkel houden we daarom ook in de avond open. Overigens, als gastheer of gastvrouw kunt u samen met onze winkel een goodiebag samenstellen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Denise van der Schaft 020 – 547 50 51 of een email sturen naar d.vanderschaft@cobra-museum.nl.

Zij hebben het Cobra Museum al ontdekt
ABN Amro Bank, VriendenLoterij, Boer & Croon, Bouwfonds Ontwikkeling, Dura Vermeer, Gemeente Amstelveen, ING, KLM, KPMG, Mc Kinsey, Rabobank Amstel&Vecht, Russell Advocaten, SICA, SNS Reaal, SVB, Thalys international, UWV Kunstcongres, Veiligheisregio Amsterdam-Amstelland, VU Medisch Centrum, Van Doorne Advocaten, Zwitserleven, Eigen Haard, Exterion Media, Deloitte, PwC, De Nederlandse Bank, Technische Unie, Histor e.v.a.