Camping Cobra - Museum Cobra

Camping Cobra

Vrijdag 27 t/m zaterdag 28 oktober

Deel:

Van 19.00 uur t/m 9.00 uur
Toegang: € 20,00 per ticket*
Leeftijd: 4+
*Inclusief ontbijt. Minimaal 2 kaartjes (kind plus volwassene), maximaal 4 kaartjes (3 kinderen plus volwassene) 

Koop hier je ticket! 

Zou jij wel eens een nacht willen doorbrengen in een museum? Slapen tussen de kunst samen met 80 andere campingbezoekers? Wie wil dat nou niet?

Het kan weer tijdens Camping Cobra in de nacht van 27 op 28 oktober. Dan blijft het Cobra Museum de hele nacht open voor kinderen en hun (groot)ouders. We slapen in de tentoonstelling Corneille 100 en je neemt zelf je matrasje, slaapzak en zaklamp mee en zoekt een plekje. Misschien wil je midden in de zaal liggen. Of gewoon onder je favoriete schilderij!  In de avond zijn er allerlei leuke activiteiten: er is een film, er zijn workshops en we gaan spelletjes spelen zoals Weerwolven en Twister. En dan gaan we slapen, tussen de kunst. De volgende ochtend is er gezamenlijk ontbijt. 

O ja, speciaal voor deze avond halen we het toiletpapier weg bij de toiletten, dus neem je eigen rol mee! En ook niet onbelangrijk: op onze camping is geen douche aanwezig! 

Volwassenen zijn welkom onder begeleiding van minimaal 1 kind en maximaal 3. Inloop is tussen 19:00 en 20:00 uur. Ontbijt is tussen 08:00 en 09:00 uur. 

Zelf meenemen:
Slaapmatje of luchtbed
Slaapzak en kussen
Pyjama en sloffen
Tandenborstel en tandpasta
Knuffelbeer
Zaklamp 
WC-rol 

NB. Een WA-verzekering voor zowel ouder als kind is een voorwaarde om deel te mogen nemen. Met deelname geef je automatisch toestemming om gefotografeerd te worden. Mocht je dit toch niet op prijs stellen, meldt dit dan op de avond zelf bij een van de stafleden.