Kunst met een Koekje - Cobra Museum voor Moderne Kunst

Kunst met een Koekje

Dinsdag 8 maart, 10:30 - 11:30 uur

Deel:

Het Cobra Museum en Participe Amstelland willen meer mensen uit de directe omgeving van kunst laten genieten en hen betrekken bij het museum en doen dit via Kunst met een Koekje.

© Cobra Museum

Kunst verbindt mensen. Men hoeft het niet met elkaar eens te zijn maar je kunt er door in gesprek raken. Kunst inspireert, verrast en biedt gesprekstof. Daarom is er in het Cobra museum nu een ontmoetingsplek, voor mensen uit Amstelveen. In het Cobra museum kunnen bewoners samen kunst kijken en bij koffie met een koekje met elkaar en met de wijkcoach in gesprek gaan.

Woont u in Amstelveen? Kom dan eens op bezoek bij het museum en ontmoet wijkcoach Rosanne Rondema en andere mensen uit de buurt of verder uit Amstelveen. De publieksmedewerkers van het Cobra museum geven je een rondleiding door de tentoonstelling en daarna is er gelegenheid om met elkaar na te praten. Kom dus gezellig langs op dinsdag 8 november van 10:30 – 11:30 uur en neem uw buren mee, de koffie staat klaar!

Meld u aan door een mail te sturen naar wijkcoach Rosanne Rondema o.v.v. ”Kunst met een koekje”: r.rondema@participe.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen dus meldt u snel aan!

Museum JAN is het succes en de behoefte aan een dergelijk initiatief niet ontgaan en wilde graag participeren in de samenwerking. Hierdoor is de ontmoetingsplek voor Kunst met een koekje de ene maand in het Cobra Museum en de ander in Museum JAN. De volgende rondleiding vind plaats op 12 april 2022, in Museum JAN