‘Kunst met een koekje’ voor Amstelveners – Cobra Museum voor Moderne Kunst

‘Kunst met een koekje’ voor Amstelveners

maandag 14 dec 2020 t/m maandag 12 apr 2021

Iedere 2e maandag van 13 tot 14 uur

Kunst verbindt mensen. Je hoeft het niet met elkaar eens te zijn maar door kunst kun je met elkaar in gesprek gaan. Het Cobra Museum is een samenwerking gestart met Participe Amstelland om meer mensen uit de directe omgeving van kunst te laten genieten en hen te betrekken bij het museum: Kunst met een koekje. Een keer per maand wordt het Cobra museum een ontmoetingsplek voor bewoners uit Amstelveen om samen kunst te kijken en met elkaar en de wijkcoach in gesprek te gaan.

Woon je in Amstelveen? Kom dan eens op bezoek bij het museum en ontmoet wijkcoach Rosanne Rondema en andere mensen uit Amstelveen. Onze publieksmedewerkers geven je graag een gratis rondleiding door de tentoonstelling en daarna is er gelegenheid om met elkaar na te praten. Kom dus gezellig langs en neem je buren mee, de koffie to go staat klaar!

Praktische informatie:
Wanneer: Iedere tweede maandag van de maand van 13:00-14:00 uur is het museum speciaal voor deze activiteit extra geopend. De eerstvolgende editie vindt plaats op maandag 12 april 2021 en is gratis toegankelijk voor iedereen uit Amstelveen.

Aanmelden: Graag een email sturen naar wijkcoach Rosanne Rondema onder vermelding van ”Kunst met een koekje”: r.rondema@participe.nu

Er is een beperkt aantal plaatsen dus meld je snel aan!