Modeshow | B Academy X Cobra Museum - Cobra Museum voor Moderne Kunst

Modeshow | B Academy X Cobra Museum

Woensdag 26 april

Deel:

Datum: Woensdag 26 april
Tijd runway show: 14.30-15.00 uur (het werk zal daarna nog tot het einde van de tentoonstelling Becoming Ovartaci te zien zijn.
Toegang: Gratis (exclusief museumentree)

  

De fashionstudenten van B Academy zijn ontzettend trots op de samenwerking met het Cobra Museum en presenteren op 26 april om 14.30 hun werk aan het publiek. Dit zullen ze doen aan de hand van een heuse runwayshow in de tentoonstelling Becoming Ovartaci. B Academy is een praktijkgericht opleidingsinstituut voor de creators van de toekomst. 

Bij B Academy word je in minder dan een jaar klaargestoomd tot professional in de fashion-, haar- of make-upindustrie.

De fashionstudenten van B Academy hebben zich verdiept in de wereld van de fascinerende kunstenaar Ovartaci, waarvan het werk op dit moment te bewonderen is in het Cobra Museum. 

De studenten van Mode & Media Styling hebben met een stilistisch oog gekeken naar het werk van Ovartaci en op basis hiervan een eigen linoafdruk gemaakt. Deze linoafdruk hebben ze omgezet in een digitale mixed media poster die jullie vanaf 26 april in het Cobra Museum kunnen zien. 

De studenten van Fashion Design leggen op dit moment de laatste hand aan hun op Ovartaci geïnspireerde zelfgemaakte designs die op 26 april in het Cobra Museum op de “museum runway” worden geshowd.