Avondopenstelling met Poppopium P60: Afrobeat Vivid Sessions

In de avond naar het museum met P60 Afrobeat Vivid Sessions

Vrijdag 16 december 2022

Deel:

Vrijdagavond naar het museum
Tentoonstelling met P60 Afrobeat Vivid Sessions in Kosmogonie.

Tijd: 19.30-22.00 uur
Prijs: voor deze avond hoef je alleen een regulier museumticket te kopen. Deze editie van Vivid Sessions is gratis toegankelijk voor tickethouders voor de avond.
Reserveren: het aantal museumtickets voor deze avond is beperkt. Reserveren kan hier. Kies hierbij voor het tijdslot van 19.30 uur.

Op vrijdagavond naar het museum? Dat kan op 16 december! Niet alleen opent het Cobra Museum die dag van 19.30 tot 22.00 uur de deuren, ook vindt er in samenwerking met P60 een bijzonder muzikaal optreden plaats. In het kader van de tentoonstelling Kosmogonie, waarin je kennis kunt maken met hedendaagse kunst uit verschillende Afrikaanse landen, organiseren we gezamenlijk een editie van Vivid Sessions. De Vivid Sessions, onder leiding van gitarist, zanger en bandleider Isaac Bullock Kintu, zijn in P60 inmiddels een begrip. Deze avonden staan steevast garant voor een bonte mix van bekende en minder bekende (pop)muziek waarbij het lastig is om stil te blijven staan. Bandleden en special guests komen samen om een muzikaal feestje te bouwen. Deze editie van de Vivid Sessions tussen de kunst van Kosmogonie vraagt uiteraard om een Afro-beat omlijsting. Samen met een zeskoppige band brengt Isaac Bullock Kintu daarom de ‘Africa sound’ mee.

Bij de Vivid Sessions staat er telkens een afwisselende groep van aanstormende en bekendere muzikanten op het podium. Leden van bands als Snarky Puppy, Prince, Level 42, Macy Gray, Anderson Paak en Larry Graham behoorden al tot de special guests. Op 16 december is de band samengesteld uit zangeres Wendy Kimani, fluitist Marlice Baart, woordkunstenaar Darryl Danchelo Osenga, percussionist Chris Colleye, gitarist Pablo Minoli en bassist Raymond Baguma.