Amstelveen in 24Hrs: Cobra Academy - Cobra Museum voor Moderne Kunst

Amstelveen in 24Hrs: Cobra Academy

Zaterdag 25 september

Deel:

Amstelveen in 24Hrs is dé manier voor zowel inwoners als gasten om te genieten van alles dat Amstelveen te bieden heeft. Ook het Cobra Museum doet deze editie weer mee met een programma voor en door jongeren i.s.m. Stichting Future Face.

Cobra Academy: schilderen, acteren, rappen en dansen tussen de kunst Gratis jongerenworkshops in de Voordrachtzaal*
Zaterdag 25 september, 19:00 – 00:00 uur, Voordrachtzaal

Bestaat jouw leven uit kunst, acteren, rappen of dansen? Ga je later van je passie je beroep maken? Maak in een inspirerende omgeving kennis met je creatieve zelf!

Zelfexpressie en creativiteit is voor iedereen belangrijk. Daarom bieden we jou om op een ongedwongen en vrije manier kennis te maken met de diverse mogelijkheden van deze gave en inspirerende vakken, en dat op een bijzondere plek in Amstelveen, in een omgeving waar je je thuis voelt.

Schilderen
Is schilderen jouw passie en wil je deze verder ontwikkelen? Wil je geïnspireerd worden door grote kunstenaars als Karel Appel, Constant en Corneille? Grijp dan deze unieke kans aan om in het museum jouw eigen kunstwerk te maken, professioneel begeleid door enthousiaste kunstdocenten.

Acteren en toneelspelen
Bekende acteurs gaan je op een speelse wijze vertellen hoe je personages vorm kunt geven, emoties op verschillende manieren kan uitbeelden en het beste kan samenwerken om het beste in elkaar naar boven te halen.

Rappen
Je gaat samen met een bekende rapper aan de slag bij het schrijven van een rhyme, een eigen raptekst. Op een vrije denkruimte heb je alle vrijheid om te rappen over alles wat je maar wilt.

Dansen
Wil jij liever al je energie kwijt op de dansvloer en graag swingend de basispassen van salsa leren? Dan wil je deze vrolijke en gezellige workshop niet missen.

Praktische info
• Taal: language no problem
• Entree: gratis
• Locatie: Voordrachtzaal in het Cobra Museum voor moderne Kunst, Sandbergplein 1, Amstelveen
• Opgeven voor meerdere workshops mogelijk
• Aanmelden vanaf september via www.ourfutureface.com/aanmelden
• Vol=vol
Coronatoegangsbewijs is verplicht.

Van 19.00 – 21.00 uur programma voor jongeren tussen 12 en 15 jaar.
Van 21.00 – 00.00 uur programma voor jongeren tussen 16 en 20 jaar.

* Wil je het museum en de tentoonstelling Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution bezoeken? Boek dan hier een ticket vantevoren.