Dating at Cobra tijdens 24hrs Amstelveen in het Cobra Museum

24hrs: Dating at Cobra

Zaterdag 3 juni

Deel:

Datum: zaterdag 3 juni
Tijd: aanvangstijd 14.00-16.00 uur (het museum is open t/m 20.00 uur!)
Toegang: gratis (aanmelden niet nodig)

Tijdens 24hrs Amstelveen op zaterdag 3 juni kun je 24 uur lang op ontdekkingstocht door Amstelveen. Lokale ondernemers en culturele hotspots openen hun deuren en laten zich van hun meest unieke kant zien. Wat is er te doen bij het Cobra Museum?!

Dating at Cobra!

Altijd spannend, zo’n eerste date. Je bent zenuwachtig en je vraagt je af of het gesprek wel op gang komt. In een museum heb je altijd iets om over te praten. Daarom organiseert het Cobra Museum voor Moderne Kunst op zaterdag 3 juni ‘Dating at Cobra’. Een event waar ontmoeting, experimenteren en vrijheid centraal staan. Tijdens ‘Dating at Cobra’ ontmoet je in het Cobra Museum nieuwe mensen of je leert juist iemand nog beter kennen. Na een introductie bezoek je als koppel de nieuwe tentoonstelling ‘Grenzeloos en vrij’. Je krijgt een aantal interessante, persoonlijke vragenkaartjes mee die jou en je date door het museum zullen leiden. Een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen!

Elke date neemt ongeveer 15 minuten in beslag en als deelnemer kun je 2/3 keer gekoppeld worden. Mocht het klikken, dan mag je natuurlijk ook langer met je date door het museum lopen. Ter afsluiting kun je buiten op terras een gratis drankje nuttigen onder het genot van salsamuziek. Er zal een salsa instructeur aanwezig zijn, om je eventueel de basiskneepjes van het salsadansen bij te brengen. Doe mee aan ‘Dating at Cobra’ en ga voor een inspirerende middag met een bijzondere ontmoeting. ‘Dating at Cobra’ wordt georganiseerd door de leden van de Cobra Academy.

24hrs Amstelveen