Tickets incl. toeslag Frida Kahlo & Diego Rivera – Cobra Museum voor Moderne Kunst

Tickets incl. toeslag Frida Kahlo & Diego Rivera

€ 22,50 – Volwassen
€ 17,00 – 6 – 18 jaar
€ 17,00 – CJP/Studentpas t/m 27 jaar oud
€ 7,50 – Museumkaart
€ 7,50 – Vrienden van het museum
€ 7,50 – Stadspas Amsterdam
€ 7,50 – Stadspas Amstelveen
€ 7,50 – Iamsterdam City Card
€ 7,50 – Amsterdam Passie (kies ticketoptie ‘Iamsterdam Card’)
€ 7,50 – Rembrandtpas
€ 7,50 – combiticket Museum JAN
€ 27,00 – combiticket Connexxion

Let op: geeft de webshop uitverkochte dagen aan? Ververs de pagina met ctrl + f5.

2 x museum in Amstelveen
Het museum biedt een combiticket met Museum JAN. Dit ticket is tijdens deze tentoonstelling alleen aan de kassa verkrijgbaar en kost €25. Het combiticket (€17,50) koopt u aan de kassa. Reserveer uw tijdslot in onze webshop en kies combiticket Museum JAN (€7,50) in de ticket opties. Vergeet niet om ook bij Museum JAN een tijdslot te reserveren (niet verplicht).

Museum & reizen met Connexxion
Wilt u op uw gemak het museum bezoeken en geen zorgen hebben over verkeer en parkeren? Dan is reizen met Connexxion de ideale manier om het Cobra museum te bezoeken en een deel van de dag in de regio door te brengen. We bieden in onze ticketshop een aantrekkelijk geprijsd Connexxion dagticket bij een volprijs museumticket. Het museum ligt direct aan busstation Amstelveen waar Connexxion bussen elke 7 minuten aankomen en vertrekken. Kinderen van 4-12 jaar kunnen met een kaartje van € 1,- reizen (te koop bij de chauffeur).

Gratis toegang

• Kinderen t/m 5 jaar
  • ICOM
  • Scholen voucher
  • BGL VIP-kaart
  • Cobra Founders
  • Cobra Business Club vouchers
  • Begeleiders van mensen met een beperking*

* In verband met de huidige maatregelen tegen het coronavirus is het op dit moment verplicht om vooraf online een ticket te bestellen. Selecteer hiervoor de ticketoptie ‘Gratis Entree / (Scholen) Vouchers’.

Openingstijden verruimd

Met dank aan het Kickstart Cultuurfonds is het museum tijdens Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution 7 dagen per week open van 10:00 tot 22:00 uur.

Rondleidingen

€ 50,00 – Particuliere rondleiding (max. 4 volwassenen, prijs is exclusief entree en toeslag)
€ 10,00 – Toeslag taal