Urgent: helpende handen in de horeca – Cobra Museum voor Moderne Kunst

Urgent: helpende handen in de horeca

Vacature medewerker Cobra Museum Café & Runner
Voor ons café zoeken we PER DIRECT ervaren, verantwoordelijke en representatieve cafémedewerkers en runners voor minimaal 4 dagen per week.

Wie zoeken wij als cafémedewerker?
Je bent een gastvrije, hardwerkende horeca-topper met een hospitality-gen. Je weet al wat gasten nodig hebben voordat ze het hebben gevraagd, je bent netjes, stipt, professioneel en vriendelijk en bent bereid om ’s avonds en in het weekend te werken.

Werkzaamheden:
– Barwerkzaamheden; van het maken van een mooie cappuccino tot het schenken van een wijntje
– Serveren van drankjes en gerechten
– Voorbereiden mise-en-place
– Je hebt kennis van de HACCP- en gastvrijheidsregels

Voor de functie van medewerker Cobra Museum Café ben of heb jij:
• MBO+ werk/denkniveau;
• HACCP kennis, of bereid dit te leren;
• Sociaal, aanpakker en communicatief vaardig;
• Fulltime beschikbaar inclusief avonden en weekenden.

Wie zoeken wij als runner?
Je bent een starter in de horeca, je bent vlot en gastvrij. Ook ben je oplettend, gasten hoeven in jouw wijk nooit lang te wachten om geholpen te worden en je bent netjes en schoon.

Werkzaamheden:
– Assisteren bij het serveren van drankjes en gerechten
– Netjes en schoonhouden van de tafels bar en werkstations
– Aanvullen van servies, bestek en glazen
– Helpen in de keuken met de mise en place

Voor de functie runner ben of heb jij:
• Startersniveau;
• Sociaal, aanpakker en communicatief vaardig;
• Beschikbaar tijdens de weekenden, avonden en feestdagen.

Wij bieden:
Naast een inspirerende en culturele omgeving met een leuk en gezellig team bieden wij een gepast loon afhankelijk van je leeftijd. Voor de café medewerker en de functie runner ben je fulltime beschikbaar. Het hebben van een positieve VOG is nodig, de kosten hiervan krijg je van ons vergoedt.

Het Cobra Museum voor moderne kunst is zeven dagen per week open van 10.00 uur tot 22.00 uur. Werkroosters worden per 2 weken opgesteld, uiterlijk 1 week voor de volgende maand uitgegeven.

Je kunt jouw motivatie en curriculum vitae sturen naar bedrijfsleiding@cobra-museum.nl.