Creatieve handen gezocht voor Frida Kahlo & Diego Rivera (vrijwillig) - Cobra Museum voor Moderne Kunst

Creatieve handen gezocht voor Frida Kahlo & Diego Rivera (vrijwillig)

Voor de grote zomertentoonstelling Frida Kahlo en Diego Rivera: A Love Revolution (28 mei t/m 3 oktober 2021) zijn we op zoek naar kunstzinnige vrijwilligers om kinderen te begeleiden bij creatieve opdrachten in Atelier CoBrA. Tijdens deze tentoonstelling is ons inloop-atelier extra lang geopend en kunnen kinderen van alle leeftijden hier iedere zondag van 11:00 tot 16:00 uur terecht.

Bij het Cobra Museum vinden we het belangrijk dat kinderen, nadat ze naar de kunstwerken in onze tentoonstellingen hebben gekeken, ook zelf creatief aan de slag kunnen. Als begeleider in ons atelier pak je die kijkbeleving op en stimuleer je tot creativiteit. Kinderen ervaren het als bijzonder dat ze in de nabijheid van moderne kunst kunnen tekenen (en dat is het natuurlijk ook), en dat anderen hun werk zien ontstaan.

Wat ga je doen?

• Bezoekers enthousiast ontvangen in Atelier CoBrA
  • Kinderen begeleiden bij activiteiten
  • Materialen klaarzetten en opbergen

Wat bieden wij?

• Een fijne en inspirerende werkomgeving in het hart van Amstelveen
  • Een jaar lang gratis entree tot het museum en korting in de winkel en het café
  • Uitnodigingen voor previews, openingen en finissages

Reageer als je:

• Het leuk vindt om met kinderen te werken
  • Ervaring hebt met creatief bezig zijn
  • Zowel Nederlands als Engels spreekt
  • Minimaal 2 zondagen per maand beschikbaar bent (m.u.v. geplande vakantie)
  • Minimaal 18 jaar oud bent

Tijdens de tentoonstelling Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution is het museum dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur geopend. De shifts op zondag duren vijf uur en een kwartier. Bevalt de samenwerking en vind je het leuk om je voor langere tijd aan het Cobra Museum te verbinden? Dan behoort dat tot de mogelijkheden.

Enthousiast geworden of meer weten?
Neem contact op met Esther en mail je CV en motivatie onder vermelding van ‘vacature begeleider kinderatelier’ naar e.vandenberg@cobra-museum.nl