Speciale kortingsactie: Voorstelling De Magie van Marokko

Voorstelling ‘De magie van Marokko’

Zondag 11 september 2022

Deel:

Cobra Museum organiseert in samenwerking met het Amstelveens Poppentheater een cultureel dagje met een speciale kortingsactie!

Amstelveens Poppentheater
De magie van Marokko (4+) door de Liedjestovenaar
Zondag 11 september om 14.30 uur

Op vertoon van je entreebewijs voor de voorstelling ‘De magie van Marokko’ hoef je geen toeslag te betalen bij je bezoek aan de tentoonstelling Het andere verhaal in het Cobra Museum voor Moderne Kunst op 11 september 2022. Bij het kopen van een kaartje voor de voorstelling ‘De magie van Marokko’ ontvang je € 2,00 korting. Reserveren kan via info@amstelveenpoppentheater.nl.

Atelier CoBrA
Toegang gratis (exclusief museumkaartje)
Begin zondag 11 september bij het Cobra Museum. Van 11.00 – 14.00 uur kunnen kinderen gratis creatief aan de slag in Atelier CoBrA. Het atelier hanteert een vrije inloop en er zijn enthousiaste vrijwilligers aanwezig om aan te moedigen. Maak eerst een rondje langs de inspirerende kunstwerken van de tentoonstelling Het andere verhaal en ga daarna spelen met kleuren en materialen, ontdekken en verwonderen zoals de Cobra kunstenaars. Neem het werkstuk mee naar huis als herinnering aan het Cobra Museum of laat het ter inspiratie in het museum hangen. Het is allemaal aan jou!

Voorstelling ‘De magie van Marokko’
€ 2,00 korting op het entreebewijs
Na het Atelier CoBrA start er om 14.30 uur in het Amstelveens Poppentheater de voorstelling ‘De magie van Marokko’: een reis door het muzikale landschap van Marokko door Naomi Inez voor 4+.

De Liedjestovenaar komt aan in het kloppende hart van Marrakesh, het Djemaa El Fna plein, waar ze haar reis start door het muzikale landschap van Marokko. Ze wil ontdekken wat de betekenis is van een oude Arabische tekst, ooit gekregen als kind van haar moeder. Tijdens deze voettocht, ontmoet ze de meest uiteenlopende musici, die haar meenemen in de lokale muziekstijlen van het land. Iedere ontmoeting brengt haar steeds dichter bij de ontrafeling van de mysterieuze woorden. De Magie van Marokko zoomt in op de magische aantrekkingskracht van de Noord-Afrikaanse cultuur, de muziek, de taal, de sfeer, de kleuren en de geuren. Opzwepend, poëtisch en bezwerend.

Script: Naomi Inez, Inez den Drijver, Dick Hauser
Eindregie: Lise-Lott Kok