Na Het andere verhaal...

Na Het andere verhaal

Deel:

Cobra Museum organiseert in samenwerking met Schouwburg Amstelveen een speciale kortingsactie!

Schouwburg Amstelveen
Abdelkader Benali – Moeder en zoon
Donderdag 15 december 20.30 uur

Met 10% korting voor bezoekers van het Cobra Museum.

Meesterverteller Abdelkader Benali neemt je in Moeder en zoon mee in een intiem verhaal over ouderschap, liefde en opoffering. Met humor en poëzie schetst hij een prachtig portret van de band tussen een moeder en haar zoon, in een voorstelling die nog lang natrilt.

Benali vertelt over de reis die hij met zijn moeder naar Sint-Petersburg maakt om de schilderijen van Rembrandt te zien en tegelijk de band met haar te verstevigen. Hij bereidt alles minutieus voor, maar gaandeweg de reis verliest hij stukje bij beetje de controle over zijn plan. Zijn moeder confronteert hem met zijn relatie tot zijn familie en hun gemeenschappelijke geschiedenis. De manier waarop zij naar Rembrandt kijkt, raakt Abdelkader in het hart. Zo brengt de schilder moeder en zoon bij elkaar, maar op een andere manier dan Benali kon vermoeden.

dec15-kz-abdelkader_benali_moeder_en_zoon_liggend_copyright-omar-albertus-photography

Op vertoon van je entreebewijs voor de voorstelling Moeder en zoon krijg je bij je bezoek aan de tentoonstelling Het andere verhaal in het Cobra Museum een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Bestel hier je kaarten voor deze prachtige voorstelling.